Pengikut

Selasa, 14 April 2009

TRiP ADiK BERADiK

Sabtu dan Ahad lepas Mia sempat gak balik ke umah family angkat di Kg. Kota, Tuaran & Kg Mesilou, Kundasang...Program nie dinamakan sebagai Program Kembara GENG (abg pjoe yg kasi nama..hehe...Dengan masa yang tinggal tak sampai sebulan lagi kami semua berusaha untuk banyakkan aktiviti bersama walaupun masing2 sibuk nak siapkan tesis, asgment dan lain2 komitmen yang bikin serabut kepala...Perjalanan kali nie disertai oleh semua "adik beradik" kami...Sangat gembira bila idea Mia dan Abg Pjoe terlaksana...(kami jadi pengarah & penyelaras)hehe...iya ka???...So, Mia, Abg Pjoe, Azri, Hilal, Mas, Belle, Faisha, Andy & Hafiz sama2 memeriahkan perjalanan...tp sedey sebab Suria tak dapat join..(balik Kota Belud plak)...Jom layan gambar kita....

Bila lagi kita semua dapat sama2 kumpul giler2 camni??? Rasa rindu plak nak tinggalkan korang...Bukan senang nak jumpa sahabat dan adik2 yang memahami dan boleh kongsi susah senang bersama....

Tengok si Hafiz tu...skema gak bergambar....hehe...rasanya semua orang tengah fikir...camna la lepas nie sorang2 kan????
wah...memang betul2 cam kat luar negara...kita nie kalau boleh semua tempat nak bergambar kan...sebabnya kita nak simpan banyak2 kenangan kita sama2...

Mia harap sesangat sahabat semua dan adik2 hargai setiap detik yang kita ada sekarang...Sejujurnya Mia rasa korang semua sangat2 membuatkan Mia bahagia....Kita dah banyak lalui suka duka bersama...Kadang2 rasa macam nak kembali saat2 kita semua baru berkenalan.....Thank kepada semua sebab sudi bersama2 dalam setiap apa yang kita lakukan...

p/s: "Bukanlah perkara mudah hendak meluahkan semua yang tersimpan dalam hati ,melainkan dengan rasa jujur dan pentingnya bagi diri untuk memberitahu"...Itulah yang Mia rasa sekarang...setiap detik, saat, minit dan jam....asyik pikir pasal korang semua....Setiap pertemuan memang akan berlaku perpisahan...Tapi untuk menerima suatu perpisahan amat sukar bagi seseorang....

Persahabatan itu milik kita dan akan tetap menjadi milik kita untuk selamanya..

8 ulasan:

  1. yer kita baagai kan adik bradik dah...sebab tu sedih untuk kita berpisah nanti...harap2 ada reunion nnti..heheh..sue,klu nak wat reunion nampaknya kita gak lah kena plan berdua...huhuhuhu

    BalasPadam
  2. i love all my 'geng'....muah3x!!!

    manusia itu unik dengan perjuangannya yg tersendiri...hehe

    BalasPadam
  3. huhu...sebenarnya tak sanggup nak pisah ngan korang..tak pa...nanti kita plan bagus2 untuk wat reunion k

    BalasPadam
  4. to masturah: jangan sedih2..huhu

    BalasPadam
  5. huhu... jangan tinggalkan daku... sib baik ade mas n bell lg kt cni... huhu... ko nk kt kembali semula waktu kt mula2 kawan dlu, tp bg ak, ak nk masa sekarang ni, sbb skrg kt lebih akrab, just nk waktu sekarang ni dipanjangkan ja...

    BalasPadam
  6. amboi mcm konal jek ayat 2 pjol.....hihi

    BalasPadam
  7. korang ni memang r....huhu....

    BalasPadam